Kruidvat plaatst cookies waardoor de website beter te gebruiken is en waarmee we webstatistieken bijhouden.Lees meer over cookies

In het badje


Het in bad doen van je baby is een speciaal moment van de dag. De milde Kruidvat babyproducten zorgen ervoor dat je baby ontspant en het tere babyhuidje optimaal verzorgt en beschermt.

Kruidvat heeft een uitgebreid assortiment aan bad- en doucheproducten speciaal voor je baby:

 

Kruidvat Baby Verzorgende Badolie is speciaal ontwikkeld voor de (zeer) droge babyhuid. De badolie bevat natuurlijke oliën. De olie vult het natuurlijke vetgehalte van de babyhuid aan. De toegevoegde katoenolie heeft verzachtende eigenschappen. Kruidvat Baby Verzorgende Badolie is ideaal voor de tere babyhuid. 100% kleurstofvrij, natuurlijke oliën.

Kruidvat Baby Crème Douche reinigt en verzorgt de babyhuid op extra milde wijze. De milde ingrediënten ondersteunen de vochtbalans en houden de huid zacht en soepel. Kruidvat Baby Crème Douche geeft lekker veel schuim en is gemakkelijk afspoelbaar. De crème douche is ook bijzonder geschikt voor de volwassen huid. pH-huidneutraal, 100% zeep-, en alcoholvrij, bevat Katoenolie.

Kruidvat Baby Schuimbad, met katoenolie reinigt en verzorgt de babyhuid op milde wijze en helpt deze beschermen tegen uitdrogen. Door de verzorgende ingrediënten voelt het babyhuidje zacht en soepel aan. Kruidvat Baby Schuimbad is 100% zeepvrij en kan dagelijks gebruikt worden. pH-huidneutraal, 100% zeepvrij.

Kruidvat Baby Zemelenbad is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid. Kruidvat Baby Zemelenbad reinigt de tere babyhuid op milde wijze en helpt uitdroging te voorkomen. De toegevoegde katoenolie helpt het babyhuidje zacht en soepel te houden. pH-huidneutraal, 100% zeepvrij, met Katoenolie en Zemelenextract.

Kruidvat Baby Schuimbad met eucalyptus. De eucalyptusdampen die vrijkomen in het warme water helpen de baby vrijer te ademen tijdens een verkoudheid. De toegevoegde katoenolie helpt het babyhuidje zacht en soepel te houden. Geschikt voor baby’s vanaf 3 maanden. Ook door volwassenen te gebruiken. pH-huidneutraal, 100% zeep-, en kleurstofvrij, met Eucalyptusolie.

Kruidvat Baby Rustgevend Badje bevat Lavendelextract. Dit natuurlijke extract heeft een rustgevende werking. Het Lavendelextract helpt ervoor zorgen dat de baby heerlijk kalm wordt voor het slapen gaan. pH-huidneutraal, 100% zeep- en kleurstofvrij.

Kruidvat Baby Zeepvrije Wasgel is 100% zeepvrij. De zeepvrije wasgel is daarom bijzonder geschikt om de tere babyhuid én het gezicht op extra milde wijze te wassen, zonder deze uit te drogen. De toegevoegde katoenolie helpt het babyhuidje zacht en soepel te houden. pH-huidneutraal, 100% zeep- en kleurstofvrij.

Kruidvat Baby Wasschuim is een zacht schuim dat je door één druk op de pomp op zowel de kwetsbare babyhuid als op de eerste babyharen kunt aanbrengen. De toegevoegde Katoenolie heeft verzachtende eigenschappen en is geschikt voor een droge en gevoelige huid. Kruidvat Baby Wasschuim kan zowel in bad als onder de douche worden gebruikt. pH-huidneutraal, 100% zeep-, kleurstof-, en alcoholvrij.

Kruidvat Baby Extra Sensitive Badolie bevat verrijkende abrikozenpitolie. Deze olie wordt snel door de huid opgenomen en heeft een verzachtende eigenschappen. De badolie bevat natuurlijke oliën en vult het natuurlijke vetgehalte van de babyhuid aan. Vitamine E helpt de babyhuid beschermen tegen schadelijke externe factoren. Kruidvat Baby Extra Sensitive Badolie is ideaal voor het zeer gevoelige babyhuidje. pH-huidneutraal, 100% kleurstof- en parfumvrij, met Abrikozenpitolie en Vitamine E.

 

 

Wachtwoord vergeten Hulp nodig?
 
Inloggen is mislukt

Je hebt geen e-mail adres en/of wachtwoord ingevuld.Voer alsnog je e-mail adres en wachtwoord in in het blok INLOG GEGEVENS rechtsboven en klik op LOG IN. Heb je geen inloggegevens, registreer je dan.

Wachtwoord vergeten Hulp nodig?
Zwanger? Vraag gratis het Jouw Baby & Mama voordeel aan!