Kruidvat plaatst cookies waardoor de website beter te gebruiken is en waarmee we webstatistieken bijhouden.Lees meer over cookies

Babyhaartjes


Babyhaartjes moeten regelmatig (een paar keer per week) gewassen worden om het laagje vuil dat om de haren zit te verwijderen. Bij het wassen van de donzige haartjes van je baby wordt meteen het hoofdhuidje goed gereinigd.

Kruidvat heeft een uitgebreid assortiment aan bad- en doucheproducten speciaal voor je baby:

 

Kruidvat Baby Shampoo, met verzorgende ingrediënten is 100% zeepvrij. De shampoo reinigt en verzorgt het kwetsbare babyhaar en de hoofdhuid op milde wijze. De shampoo, verrijkt met katoenolie, maakt het haar zacht en soepel en gemakkelijk te kammen. pH-huidneutraal, 100% zeep-, kleurstof-en alcoholvrij.

Kruidvat Baby Shampoo Anti Klit met Katoenolie is een shampoo en conditioner in één. De shampoo reinigt en verzorgt het kwetsbare babyhaar en de hoofdhuid op milde wijze. De shampoo maakt het haar zacht, soepel en gemakkelijk te kammen. pH-huidneutraal, 100% zeep-, kleurstof-en alcoholvrij.

Kruidvat Baby Haarlotion verzorgt het haar en de tere hoofdhuid van de baby op milde wijze. De toegevoegde katoenolie heeft een verzachtende werking. De haarlotion helpt na het wassen de shampoo- en zeepresten en eventuele schilfertjes verwijderen. Kruidvat Baby Haarlotion zorgt voor een schone en frisse hoofdhuid. pH-huidneutraal, 100% kleurstofvrij.

Wachtwoord vergeten Hulp nodig?
 
Inloggen is mislukt

Je hebt geen e-mail adres en/of wachtwoord ingevuld.Voer alsnog je e-mail adres en wachtwoord in in het blok INLOG GEGEVENS rechtsboven en klik op LOG IN. Heb je geen inloggegevens, registreer je dan.

Wachtwoord vergeten Hulp nodig?
Zwanger? Vraag gratis het Jouw Baby & Mama voordeel aan!