Kruidvat plaatst cookies waardoor de website beter te gebruiken is en waarmee we webstatistieken bijhouden.Lees meer over cookies

Kruidvat Fruithapjes en Maaltijdpotjes


Het assortiment Kruidvat Fruithapjes en Maaltijdpotjes bestaat uit een basis lijn en een BIO lijn. Beide assortimenten zijn zeer divers en bieden voor elke baby, kleuter en peuter wat wils. Er zijn varianten voor baby’s vanaf 4, 6, 8 of 12 maanden.


Het basis assortiment

Het assortiment bestaat uit 11 fruit en 15 maaltijd varianten. De ingrediënten en de bereiding van de basis fruithapjes en basis maaltijdpotjes voldoen aan de allerhoogste eisen. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten worden al tijdens de groei regelmatig gecontroleerd op kwaliteit.

Kruidvat Fruit en Maaltijden worden gemaakt met een van de modernste productieprocessen waardoor de groenten en fruit na het oogsten snel kunnen worden verwerkt. Op deze manier blijven de vitamines en mineralen maximaal behouden. Kruidvat Fruit en Maaltijden bevatten geen toegevoegde suikers, zout, conserveermiddelen, kunstmatige kleurstoffen en/of aroma’s. Het volledige basis assortiment is verkrijgbaar in voordelige duoverpakkingen.

Kijk hier voor een overzicht van het assortiment inclusief allergie-informatie (pdf)


Door de verschillende logo’s kun je eenvoudig zien of een Kruidvat potje gevuld is met fruit, groente, vlees, vis of kip. Natuurlijk heeft elk potje ook een duidelijke leeftijdsaanduiding en staat er duidelijk op of het mét of zónder stukjes is.

Heb je vragen over de Kruidvat fruithapjes en maaltijdpotjes?
Bel dan met 0900-9992229 (10 cent per minuut).

 

 

 

Wachtwoord vergeten Hulp nodig?
 
Inloggen is mislukt

Je hebt geen e-mail adres en/of wachtwoord ingevuld.Voer alsnog je e-mail adres en wachtwoord in in het blok INLOG GEGEVENS rechtsboven en klik op LOG IN. Heb je geen inloggegevens, registreer je dan.

Wachtwoord vergeten Hulp nodig?
Zwanger? Vraag gratis het Jouw Baby & Mama voordeel aan!