Kruidvat plaatst cookies waardoor de website beter te gebruiken is en waarmee we webstatistieken bijhouden.Lees meer over cookies

Kruidvat BIO Fruithapjes en BIO maaltijdpotjes


Kruidvat heeft nu 8 heerlijke biologische fruithapjes en 7 heerlijke biologische maaltijdpotjes in het assortiment.

Kruidvat biologische babyvoeding is van de beste kwaliteit. Het EKO-keurmerk op de potjes garandeert dat de ingrediënten van biologische oorsprong zijn. Ook worden alle ingrediënten gecontroleerd. Daarnaast bevatten de fruithapjes en maaltijden alleen natuurlijke ingrediënten en is er geen suiker of zout toegevoegd.

Er is rekening gehouden met de natuur, het milieu en de dieren. De fruithapjes en maaltijden hebben heerlijke pure smaken en bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, aroma’s en conserveermiddelen. Kruidvat BIO fruithapjes en maaltijden zijn van de beste kwaliteit voor een Kruidvat prijs.  

Kijk hier voor een overzicht van het assortiment inclusief allergie-informatie (pdf)

De Kruidvat biologische fruithapjes en maaltijden worden in Europa gemaakt. De fabriek, het productieproces en de biologische ingrediënten worden gecontroleerd door Skal. Dit is een overheidsinstelling die erop toeziet dat alle regels voor biologisch produceren worden nageleefd. Deze regels zijn allemaal vastgelegd in de wet
Lees meer over de claims en het EKO-keurmerk


Vragen over baby- of kindervoeding?

Als je vragen hebt over de Kruidvat BIO fruithapjes en maaltijden kun je bellen met 0900-2462229 (NL - 10 cent per minuut) of met 070-273890 (BE). Onze diëtisten zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Ze kunnen antwoord geven op al je vragen over biologische voeding, het Kruidvat BIO assortiment, het EKO-keurmerk, bijvoeding, voedselallergieën, gezond eten en variëren. Ook voor al je overige (baby)voedingsvragen kun je bij ons terecht.

 

 

 

Wachtwoord vergeten Hulp nodig?
 
Inloggen is mislukt

Je hebt geen e-mail adres en/of wachtwoord ingevuld.Voer alsnog je e-mail adres en wachtwoord in in het blok INLOG GEGEVENS rechtsboven en klik op LOG IN. Heb je geen inloggegevens, registreer je dan.

Wachtwoord vergeten Hulp nodig?
Zwanger? Vraag gratis het Jouw Baby & Mama voordeel aan!