Kruidvat plaatst cookies waardoor de website beter te gebruiken is en waarmee we webstatistieken bijhouden.Lees meer over cookies

Kruidvat Diksappen en Vruchtensiroop


Kruidvat heeft zowel suikervrije diksappen als een suikerhoudende vruchtensap in haar assortiment. Kruidvat Diksap is geconcentreerd vruchtensap gemaakt van puur geperst fruit en zonder toevoeging van suikers.

                  

 

 


Kruidvat Diksappen

Diksap is geconcentreerd vruchtensap gemaakt van puur geperst fruit en zonder toevoeging van suikers. De suikers zijn uitsluitend afkomstig uit het fruit zelf. Kruidvat Diksap is daarom geschikt voor baby’s en kleuters vanaf 4 maanden. Maar het is ook een heerlijke traktatie voor het gehele gezin!  Naast standaard diksap heeft Kruidvat ook BIO diksappen in het assortiment.


Het assortiment bestaat uit:
• Kruidvat Diksap Appel 500 ml    
• Kruidvat Diksap Exotische mix 500 ml   
• Kruidvat Diksap Aardbei/ Framboos 500 ml 
• Kruidvat BIO Diksap Appel 500 ml
• Kruidvat BIO Diksap Appel/Zwarte Bes 500 ml


Kruidvat Vruchtensiroop 

De Kruidvat Vruchtenmix is een lekkere vruchtenlimonade siroop van 54% vruchtensap en is rijk aan Vitamine C. Kruidvat. Deze vruchtensiroop is geschikt voor het gehele gezin.

Wachtwoord vergeten Hulp nodig?
 
Inloggen is mislukt

Je hebt geen e-mail adres en/of wachtwoord ingevuld.Voer alsnog je e-mail adres en wachtwoord in in het blok INLOG GEGEVENS rechtsboven en klik op LOG IN. Heb je geen inloggegevens, registreer je dan.

Wachtwoord vergeten Hulp nodig?
Zwanger? Vraag gratis het Jouw Baby & Mama voordeel aan!