Kruidvat plaatst cookies waardoor de website beter te gebruiken is en waarmee we webstatistieken bijhouden.Lees meer over cookies

Naar hartenlust inkopen doen met familie, vrienden en bekenden in één van onze Kruidvat winkels met extra KORTING!! Dat kan weer op woensdagavond 11 december tijdens de feestelijke Very Important Person koopavond.

Om er een extra gezellige VIP koopavond van te maken, mag je ook familieleden en/of vrienden uitnodigen. Zij mogen met dezelfde 20% korting naar hartenlust uit het hele assortiment** shoppen. Het is dé gelegenheid om goedkoop je voorraad aan te vullen en voordelig cadeaus te kopen.

In de brief welke je hebt ontvangen tref je de kortingsbon aan voor jou en je introducés. Eén bon is geldig voor twee personen. De bonnen gelden als entreebewijs en geven éénmalig een kassakorting van 20% op je gekochte artikelen tijdens de VIP-koopavond.

Je bent van 18:00 tot 19:00 van harte welkom bij alle Kruidvat filialen.
Daarnaast zijn er 183 filialen die tot 21:00 geopend zijn!

Bekijk de lijst met filialen


* De korting is niet geldig in combinatie met personeelskorting.
** De korting van 20% geldt niet op zuigelingenvoeding 0-6 maanden, tabak, geneesmiddelen, boeken, tabletcomputers, cadeaubonnen, postzegels, beltegoeden, iTunes, evoucher paysafe en alle artikelen van de Kruidvat fotoservice.

Wachtwoord vergeten Hulp nodig?
 
Inloggen is mislukt

Je hebt geen e-mail adres en/of wachtwoord ingevuld.Voer alsnog je e-mail adres en wachtwoord in in het blok INLOG GEGEVENS rechtsboven en klik op LOG IN. Heb je geen inloggegevens, registreer je dan.

Wachtwoord vergeten Hulp nodig?