Kruidvat plaatst cookies waardoor de website beter te gebruiken is en waarmee we webstatistieken bijhouden.Lees meer over cookiesMet je hotelvoucher kun je supervoordelig overnachten in één van de ruim 100 deelnemende hotels, verspreid over Nederland, België en Duitsland. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een hotel uitkiezen en genieten van een geweldig verblijf. Wij willen je graag wijzen op de voordelige en leuke extra’s die je uitsluitend online kunt bijboeken, om je verblijf helemaal compleet te maken. Lees de hotelvoucher goed door en geniet van een heerlijke overnachting. Wij wensen je alvast een prettig verblijf toe.

Hoe werkt het?
Je kunt je hotelvoucher verzilveren via internet. Nadat je een keuze hebt gemaakt uit de ruim 100 hotels, kun je direct al je andere wensen, zoals ontbijt, diner een kamerupgrade of een verlengingsnacht gemakkelijk bijboeken.

Online reserveren
Klik hier om snel en gemakkelijk een boeking te maken.

Veelgestelde vragen
Klik hier voor een overzicht van veelgestelde vragen over de hotelvoucher.


Telefonische ondersteuning

Mocht je hulp nodig hebben bij het maken van een boeking, dan kun je telefonisch contact opnemen met 0900 - 611 61 16 (40 cent p/m) van 09.00 - 21.00 uur. Voor vragen over de actie kun je telefonisch contact met ons opnemen via; 030 - 604 53 56. We zijn bereikbaar op werkdagen van 14.00 - 16.00 uur.

Boekingsbevestiging
Na het maken van een boeking ontvang je van ons een boekingsbevestiging. Deze bevestiging is bindend en kan derhalve niet meer worden gewijzigd of worden geannuleerd, ongeacht de omstandigheden. De hotelvoucher kan niet opnieuw worden gebruikt en verliest haar waarde.

Aankomst in het hotel
Bij aankomst in het hotel dien je de hotelvouchers te overhandigen. Wanneer je de voucher niet kunt overhandigen, zal het hotel je €50 per kamer, als borg, in rekening brengen. Je dient de vouchers dan achteraf op te sturen. Na ontvangst van de vouchers zal het hotel de borg, na aftrek van van €12,50 aan administratiekosten, op je bankrekening terugstorten.

Productvoorwaarden

• De hotelvouchers zijn vanaf 3 april t/m 15 april 2012 in alle Kruidvat filialen te koop zolang de voorraad strekt.

• De hotelvouchers zijn geldig voor overnachtingen op alle dagen van de week in de periode van 3 april t/m 30 september 2012 (inclusief feestdagen) in de deelnemende hotels op basis van actiebeschikbaarheid.

• Alle voor de Kruidvat actie beschikbare kamers zijn verdeeld over alle dagen van de week. Van maandag t/m donderdag zijn er in totaal evenveel kamers beschikbaar als van vrijdag t/m zondag.

• Boekingen zijn op basis van actiebeschikbaarheid en volgens het principe: Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Op=Op en Vol=Vol.

• Het boeken van een kamer kan t/m 30 juni 2012. Boekingen na 30 juni 2012 worden niet gehonoreerd en de hotelvoucher verliest daarmee tevens haar waarde.

• Alle boekingen dienen te geschieden op basis van een standaard tweepersoonskamer. Derhalve heb je 2 hotelvouchers per kamer nodig (kinderen t/m 3 jaar zijn gratis).

• Boekingen zijn exclusief ontbijt en diner.

• Bij verblijf op zaterdag geldt een toeslag van €5,- per persoon.

• Er dient tijdens de online boeking eenmalig €5,- administratiekosten te worden voldaan.

• De toeristenbelasting dient in het hotel voldaan te worden.

• Boekingen geschieden uitsluitend via internet of telefoon (zie instructies in de voucher).
Derhalve kan niet rechtstreeks bij de hotels geboekt worden!

• Het is niet mogelijk om een reeds gemaakte boeking te wijzigen of te annuleren.

Wachtwoord vergeten Hulp nodig?
 
Inloggen is mislukt

Je hebt geen e-mail adres en/of wachtwoord ingevuld.Voer alsnog je e-mail adres en wachtwoord in in het blok INLOG GEGEVENS rechtsboven en klik op LOG IN. Heb je geen inloggegevens, registreer je dan.

Wachtwoord vergeten Hulp nodig?