Kruidvat plaatst cookies waardoor de website beter te gebruiken is en waarmee we webstatistieken bijhouden.Lees meer over cookies


Het is niet meer mogelijk om treinkaartjes te kopen in de winkel

 

Veelgestelde vragen

Wanneer komt er weer een actie met de treinkaartjes?
Op dit moment is bij ons nog niet bekend of en wanneer er weer een actie komt met de treinkaartjes. Wij raden aan onze folder in de gaten te houden.

Zijn de treinkaartjes nog verkrijgbaar?
Er zijn momenteel geen treinkaarten meer verkrijgbaar. Onze laatste actie met de treinkaartjes liep tot en met 27-02-2011. Op dit moment is bij ons nog niet bekend of en wanneer er weer een actie komt met de treinkaartjes. Wij raden aan onze folder in de gaten te houden.

Treinkaartjes zijn alleen geldig op zaterdag of zondag. Hoe zit het met feestdagen?
De treinkaartjes zijn alleen geldig op zaterdag of zondag. De treinkaartjes zijn dus geldig op feestdagen die in het weekend plaatsvinden met uitzondering van Koninginnedag.

Voorwaarden

  • Kaartje vóór het instappen in de trein afstempelen in de stempelautomaat op het station. Pas na het afstempelen is het kaartje geldig. Eén dag geldig voor één persoon in de 2e klasse.
  • Alleen geldig op één zaterdag of één zondag in de periode van 19 februari 2011 t/m 19 juni 2011.
  • Geldig in de treinen van NS, Arriva, Connexxion, Syntus en Veolia. Met toeslag ook geldig in Fyra- en ICE-treinen. Niet geldig in Thalys-treinen Amsterdam-Parijs v.v.
  • Kaartje is alleen geldig met aangehechte strook.
  • Geen restitutie mogelijk.
  • Verkoop start op 15 februari 2011 in de Kruidvat winkels. De kaartjes zijn niet online verkrijgbaar.
  • Het kan zijn dat dit product, ondanks zorgvuldige inkoop, snel is uitverkocht
  • OP=OP 

 


Zoek snel een Kruidvat winkel bij jou in de buurt 

Wachtwoord vergeten Hulp nodig?
 
Inloggen is mislukt

Je hebt geen e-mail adres en/of wachtwoord ingevuld.Voer alsnog je e-mail adres en wachtwoord in in het blok INLOG GEGEVENS rechtsboven en klik op LOG IN. Heb je geen inloggegevens, registreer je dan.

Wachtwoord vergeten Hulp nodig?