Kruidvat plaatst cookies waardoor de website beter te gebruiken is en waarmee we webstatistieken bijhouden.Lees meer over cookies

Bio-oil


Bio-Oil® is een gespecialiseerd huidverzorgingsproduct dat bijdraagt tot het verzachten van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken. Deze geavanceerde formule, die het unieke ingrediënt PurCellin Oil™ bevat, is ook uitermate geschikt voor talrijke andere huidproblemen, waaronder de verouderende huid en uitgedroogde huid. Geschikt voor lichaam en gelaat.


Littekens

Bio-Oil® vermindert het uiterlijk van alle soorten littekens van zowel operaties, ongelukken, brandwonden, insectenbeten en schrammen, als huidaandoeningen zoals acne of waterpokken. Het kan op nieuwe en oude littekens gebruikt worden.


Huidstriemen

Bio-Oil® vermindert het uiterlijk van huidstriemen veroorzaakt door zwangerschap, groei in de pubertijd, of snelle gewichtstoename of afname.


Pigmentvlekken

Bio-Oil® vermindert het uiterlijk van pigmentvlekken en puistjes veroorzaakt door hormonale schommelingen, huidblekende middelen of overmatige blootstelling aan zonlicht.

Aanbrengen
Bio-Oil® dient twee keer per dag gedurende een minimumperiode van 3 maanden aangebracht te worden. Het absorbeert snel, laat geen vettig laagje achter en is voor alle huidtypes geschikt.

Ingrediënten
Bio-Oil® bevat het unieke ingrediënt Porselein Oil™, evenals vitaminen A en E, goudsbloem-, lavendel-, rozemarijn- en kamille-olie.

Bio-Oil is verkrijgbaar in elke Kruidvat winkel in Nederland.

Kijk voor meer informatie op de website van Bio-oil.
Wachtwoord vergeten Hulp nodig?
 
Inloggen is mislukt

Je hebt geen e-mail adres en/of wachtwoord ingevuld.Voer alsnog je e-mail adres en wachtwoord in in het blok INLOG GEGEVENS rechtsboven en klik op LOG IN. Heb je geen inloggegevens, registreer je dan.

Wachtwoord vergeten Hulp nodig?